Laatbloeien impact community

LaatBloeien is aanjager van klimaat positief ondernemen. Wij doen dat vanuit de ambitie om zichtbaar bij te dragen aan een eerlijke en houdbare samenleving. Dat doen wij natuurlijk niet alleen. De LaatBloeien impact community bestaat inmiddels uit ruim 400 leden. Dat zijn o.a. sociaal ondernemers, beleidsmakers, vernieuwers, impact investeerders en vele anderen gelijkgestemden met een groen hart en sociale idealen. Ons netwerk is uitgegroeid tot een platform voor innovatie, inspiratie en co-creatie.

Lees meteen even verder voor wekelijks nieuwe inspiratie van onze eigen community in de vorm van artikelen, interviews en nieuws die jouw visie laten bloeien!

Ondernemen met impact

Ondernemers hebben een unieke, creatieve kracht. Overal in de samenleving wordt er door hen getimmerd, geschaafd en gepolijst aan een betere wereld.

Bevrijde markt

De democratie hapert: multinationals en aandeelhouders regeren onze wereld en de vrije markt loopt vast. Als burgers krachten bundelen, kunnen we het spel zelf weer bepalen.

Democratie van morgen

Verkiezingen draaien om ego’s in plaats van ideeën. De waan van de dag regeert. Dit schreeuwt om vernieuwing, waarin kennis en technologie optimaal benut worden. Wij burgers zijn er klaar voor.

Klimaatpositief

Onze groei-economie is onhoudbaar, en duwt ons door de twee graden van Parijs. Gelukkig zijn er genoeg ideeën en oplossingen voor een snelle, eerlijke energietransitie. Wat houdt ons tegen?

Samenleving die werkt

Weg met oneerlijke complexiteit en onnodige bureaucratie. Op naar een basisinkomen en werk voor iedereen, zonder bullshit-jobs. Een inclusieve, houdbare samenleving: het kan.

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!