Broedcafé #2: Tuinderij De Waardering

Ondernemen met impact

Broedcafé #2: Tuinderij De Waardering

20.11.2019

Jens

Leestijd: minuutje

Bram Derckx bedrijft stadslandbouw aan het Spaarne.

LaatBloeien laat nieuwe, veelbelovende initiatieven en ideeën bloeien. Het Broedcafé is een serie evenementen die de initiatieven van sociale ondernemers en maatschappelijk vernieuwers versterkt.

Tuinderij De Waardering

Tijdens de tweede editie op 18 december broeden we samen op Tuinderij De Waardering. Bram Derckx bedrijft hier stadslandbouw aan het Spaarne: hét startpunt voor een lokale en biologische voedselkringloop in Haarlem. Bram legt ons een of twee uitdagingen voor en wij kwartetten met onze kennis, geld, tijd, netwerk en jokers (!). Ook in de toekomst zijn er grote plannen: verticale landbouw en aquaponics bouwen voor huishoudens en horeca. Bram legt uit hoe en wat.

Meedoen!

Broed je gezellig mee? Stuur een mailtje naar jens@laatbloeien.nl. Toegang, inclusief een hapje eten van De Waardering, is op donatiebasis.

Broedfonds

Vorige editie gaven we het startschot voor een Broedfonds en bijbehorende coöperatie. Hier lees je over de avond en wat dat inhoudt. Op 18 december is er een korte introductie/samenvatting en doen we een collectieve brainstorm.

Adres
LaatBloeien Werkcafé
Raamvest 29A
Haarlem

Ben of ken jij onze volgende Broedgast? Laat het ons weten!

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!