spreek en luister

Praat, inspireer en doe mee met één van onze evenementen. Van intieme workshops met inspirerende sprekers tot aan grootschalige festivals. Deze evenementen triggeren het aanscherpen van jouw visie en overgaan tot actie.

Pak je podium! 

Programma

24.02.2020 | 19:30 uur

Nieuw Voer #8: Damaris Matthijsen

Nieuw Voer is een serie maandelijkse netwerkborrels om food ondernemers te verbinden en te inspireren. Door elkaar te voeden met nieuwe ideeën en inzichten willen we een concrete stap verder komen in de voedseltransitie.

LaatBloeien-Awesomefoundation

27.11.2019 | 19:00 uur

Pitch Night

Awesome Foundation

Duizend euro winnen met een awesome idee om Rotterdam leuker te maken! Pitch je plan tijdens Pitch Night van Awesome Foundation Rotterdam en schakel je concurrenten uit tijdens de 19e editie van Pitch Night.

LaatBloeien-impact-lunch

22.11.2019 | 12:30 uur

The Impact Lunch

LaatBloeien

Tijdens The Impact Days zetten wij onze deuren open voor bezoekers. Bij ons kun je tussendoor je activiteiten door je mail bijwerken, koffie drinken en lunchen met andere ondernemers.

LaatBloeien-pro-action-cafe

22.11.2019 | 09:00 uur

Breng de changemaker in jou tot bloei!

LaatBloeien

The Impact Days zijn de drie dagen in het jaar waarin Nederland sociaal ondernemerschap ontdekt, viert en versnelt. Tijdens inspirerende evenementen door het hele land worden alle plekken zichtbaar gemaakt waar gebouwd wordt aan een duurzame en eerlijke wereld.

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!