Ondernemen met impact

Reis duurzaam met Moves

11.01.2022

Amber

Leestijd: minuutje

Bij Moves geloven we simpelweg in delen boven eigen bezit en zijn we ervan overtuigd dat als we weer gaan reizen, dit beter en vooral duurzamer kan

Enige tijd geleden is LaatBloeien een mooie samenwerking aangegaan met Moves. Graag laten we Matthijs Verhiel van Pon aan het woord over deze handig app voor zakelijk en privé gebruik van deelmobiliteit.

Moves heeft een handige app ontwikkeld, waarmee je al je zakelijke en privé ritten kunt plannen, boeken en betalen. Hierbij maak je slim gebruik van al ‘t OV, deelvervoer zoals de bekende fietsen en e-bikes van Donkey Republic, Check e-scooters, Greenwheels en ja…zelfs de taxi.

Waarom…? Bij Moves geloven we simpelweg in delen boven eigen bezit en zijn we ervan overtuigd dat als we weer gaan reizen, dit beter en vooral duurzamer kan. Op die manier zorgen we er samen voor dat Rotterdam bereikbaar en leefbaar blijft.

Als gevierd member van Laatbloeien weet je vast dat duurzamer ook vaak voordeliger is. Die vlieger gaat ook op voor deze flexibelere vorm van reizen, want je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk aan km’s aflegt. Zeker als er meer vanuit huis gewerkt wordt, is deze vorm van forenzen vaak kostenbesparend ten opzichte van een duurder OV-abonnement.

Om werkgevers niet op te zadelen met een eindeloze administratie, reist elke medewerker eenvoudig op rekening van het bedrijf en worden de woon-werk reizen met 1 druk op de knop geregistreerd. Per maand krijg je een overzicht van je al je reiskosten en CO2-verbruik makkelijk op 1 factuur! Is dat ook direct geregeld voor de nieuwe regelgeving voor de vaste reiskostenvergoeding die is ingegaan per 1 januari 2022.

Binnen Laatboeien is MKB Brandstof inmiddels een try-out gestart en reizen hun medewerkers al even met deze handige Moves-app. Dit is geheel kosteloos en alleen de reiskosten zelf worden in rekening gebracht. Graag wil ik in gesprek om te bespreken hoe Moves kan bijdragen aan jullie mobiliteitsbeleid en CO2-doelstellingen. Heb je interesse neem dan even contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Camiel Bos

E: Camiel@moves.nl

www: https://www.moves.nl/moves-zakelijk/

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!