Ondernemen met impact

Wat bruist en brouwt er in Haarlem?

08.01.2019

Jeske

Leestijd: minuutje

LaatBloeien verhuurt vanaf februari werkplekken voor ondernemers per uur en per dag.

Op 25 januari is het zover en opent het LaatBloeien Werkcafé haar deuren: het Haarlemse verlengstuk van LaatBloeien.nl! Een werk- en broedplaats voor mensen met een groen hart, sociale idealen en een ondernemende aanpak. En die zijn in Haarlem volop te vinden.

Zo is op Haarlemse bodem “het enige boek over klimaatverandering waar je blij van wordt” gelanceerd: ‘Eerste Hulp bij Klimaatverandering’. Striptekenaar en klimaatactiviste Annabelle Meijer breekt het ijs nu het er nog is en bespreekt het klimaat met humor.

Ben je geïnspireerd om je eigen omgeving duurzamer te maken? De Haarlemse huizendokter geeft advies over hoe je dit thuis voor elkaar krijgt. En laat zien dat iedereen invloed uit kan oefenen op de toekomst van de aarde.

Duurzaamheid op z’n Haarlems vind je ook in de samenwerking tussen Bakker van Vessem en de Jopen Brouwerij. De brouwerij vangt een restproduct (bierbostel) op, waar de bakker lekker brood van bakt. En de bakker geeft op zijn beurt broodresten aan de brouwer, wat resulteert in de IPA ‘Ons Dagelijks Brood’.

Kruisbestuiving werkt! En dat maken wij graag mogelijk. LaatBloeien verhuurt vanaf februari werkplekken voor ondernemers per uur en per dag. Inclusief een lokale lunch, eerlijke koffie en leuke gelegenheidscollega’s. Benieuwd? Kom naar ons openingsfeestje op 25 januari, op de Raamvest 29A, Haarlem.

Meer lezen

Op 25 januari is ons openingsfeestje, vanaf 17.00u
Eerste Hulp bij Klimaatverandering: Boek bestellen

Andere toffe duurzame dingen in Haarlem:

Haarlem Klimaatbestendig: De Groene Mug
Eerlijke kleren: Miss Green
Creatief met restmateriaal: Mooizooi
Borrelen op een dak: De Dakkas

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!