Ondernemen met impact

Nederland verdient sterke ondernemers

17.05.2016

Martin

Leestijd: minuutje

Ondernemers hebben een unieke kracht.

Onze wereld wordt meer en meer geregeerd door grote bedrijven. Multinationals, die door niemand meer binnen de lijnen worden gehouden. Zij hollen onze samenleving, het milieu en de democratie uit. Hun macht en invloed staan eerlijke verdeling van de welvaart in de weg.

Maar gelukkig zijn er ook honderdduizenden ondernemers in Nederland, groot en klein, ieder met eigen drijfveren en idealen. Bij elkaar opgeteld een enorme beweging van doeners en denkers die ons elke dag een stap dichter bij een betere wereld kunnen brengen. Een wereld die weer om mensen draait en niet om grote bedrijven. Met een rechtvaardige economie, waarin iedereen eerlijke kansen heeft om te delen in de welvaart.

Ondernemers hebben een unieke kracht. En ze willen het verschil maken, binnen hun eigen niche of expertise. Overal in de samenleving wordt er door hen geschaafd en gepolijst – aan verbetering en innovatie. Aan vooruitgang. Ondernemers hebben impact op hun omgeving. Die unieke, stuwende kracht verdient de volle vrijheid.

Nederland verdient ondernemers die groter denken en meer doen voor hun bedrijf, voor de samenleving, en voor andere ondernemers. Die hun stip aan de horizon dichterbij halen, en zo bijdragen aan de vooruitgang.

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!