Rotterdam

MeetUp Hieroo | Artificial Intelligence

Locatie:
€ gratis

Het gebruik van data en concepten als Artificial Intelligence en machine learning in het bedrijfsleven zijn in opkomst. Ook de impact van deze technieken op de maatschappij groeit, zichtbaar en misschien ook onzichtbaar. Ben je benieuwd naar huidige toepassingen van AI en hoe de wereld er over een paar jaar uit kan komen te zien? Kom dan naar onze komende MeetUp in samenwerking met Hieroo Rotterdam!

M E E T U P
Op donderdag 5 maart organiseert Hieroo Rotterdam een MeetUp voor starters en young professionals uit de regio Rotterdam. Kom vanuit je werk een lekkere maaltijd met ons eten en maak kennis met andere starters in Rotterdam. Hierna zullen de sprekers ons meenemen in de wereld van Artificial Intelligence.

S P R E K E R S
De eerste spreker van de avond is Rick Vink, docent bij School of Data Science. Tijdens zijn studie toegepaste natuurkunde aan de TU Delft was hij nog niet zoveel bezig met AI, maar dit is na zijn afstuderen wel anders geworden. Inmiddels heeft hij veel ervaring opgebouwd op dit gebied en ontwikkelt hij zijn eigen VR robot game. Daarnaast besteedt hij veel tijd aan het lesgeven bij School of Data Science, waar hij samenwerkt met Farisch Hanoeman. Hier trainen zij mensen om een rol te kunnen innemen in een steeds meer data gedreven wereld. Onderwerpen die behandeld worden zijn onder andere programmeren, artificial intelligence en machine learning. Wie de tweede spreker tijdens deze MeetUp zal zijn, is nog een verrassing en wordt binnenkort bekend gemaakt!

P R O G R A M M A
17:45 – 18:00 Inloop
18:00 – 18:45 Diner
18:45 – 19:00 Opening
19:00 – 19:40 Rick Vink – School of Data Science
19:40 – 19:55 Pauze
19:55 – 20:35 To be announced
20:35 – 21:30 Afsluiting & Borrel

A A N M E L D E N
Deelname staat open voor young professionals van organisaties in de regio Rotterdam en is inclusief eten. Deelname is geheel kosteloos. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp en wil je meer te weten komen over Artificial Intelligence? Meld je aan via de website van Hieroo.

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!