VIRTUAL OFFICE
BIJ LAATBLOEIEN

Alle voordelen van remote werken én
toch een zakelijk adres en vergaderruimte
aan het Hofplein in Rotterdam.

Nu Aanmelden

Door de coronacrisis ervaren we meer dan ooit wat de voordelen en mogelijkheden zijn van remote werken. Toch is een thuisadres lang niet altijd geschikt om ook als zakelijk adres te (blijven) gebruiken. In deze gevallen biedt Virtual Office van LaatBloeien uitkomst. Hiermee geniet je van de voordelen van een prachtige, centraal gelegen kantoorlocatie en een inspirerende community van sociaal ondernemers in combinatie met de flexibiliteit van remote (thuis)werken. Daarnaast biedt LaatBloeien jou als zzp’er of (door)startende ondernemer alle faciliteiten om je werk te laten bloeien.

Voordelen van 
virtual office
en Inbegrepen
services

Met de een virtual office bij LaatBloeien geniet je van de voordelen van een zakelijk en representatief adres voor je onderneming –
ook te gebruiken voor je kvk inschrijving -, heb je toegang tot een interessant netwerk van sociaal en impactgedreven ondernemers én ben je verzekerd van de onderstaande services.


Voor € 99,- per maand   
gebruik maken van
virtual office

Voor slecht € 99,- per maand (per entiteit) maak je gebruik van een
Virtual office bij LaatBloeien.

Via het registratieformulier kun je je aanmelden voor deze dienst. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de aanmelding en registratie met je door te nemen.
Ook beantwoorden dan uiteraard graag al je vragen. 

Let op: het gaat hier om een vooraanmelding en nog niet om de definitieve registratie voor deze dienst.