Broedcafé #3 | iZoof | Doe jij mee?

iZoof
04.03.2020
18:30 uur
Haarlem
Prijs € 7 euro inclusief soep met brood en een drankje

Haak ook aan bij dit initiatief voor vrije ruimte op straat, sterke buurten en schone lucht.

Wil jij bijdragen aan autovrije straten en schonere lucht in Haarlem? Doe dan mee met de derde editie van het Broedcafé op 4 maart 2020!

Dan neemt bewonersinitiatief iZoof ons mee in de wereld van elektrische autodelen met de buurt. Maar vooral nemen ze ons mee in een initiatief voor vrije ruimte op straat, sterke buurten en schone lucht. Met iZoof kunnen buurtbewoners betaalbaar elektrisch rijden én een positieve impact hebben. Haak jij ook aan?

iZoof is een succesvolle pilot in twee Haarlemse wijken: Planetenwijk en Ramplaankwartier. Een autodeelconcept waarin participatie de drijvende kracht is. Deelemers zijn niet anoniem en delen actief met elkaar.

130 Haarlemmers deden mee aan de pilot, 41 auto’s werden de deur uit gedaan. Geweldig, maar dat inspireert vooral om meer te doen en aan te haken.

Meedoen

Denk en doe je mee? Stuur dan een mailtje naar jens@laatbloeien.nl. Deelname aan het Broedcafé heeft een klein prijsje om uit de kosten te komen: 7 euro inclusief soep met brood en een drankje. Betalen kan ter plekke.

De locatie is ons werkcafé aan de Raamvest 29A in Haarlem.

Het Broedcafé

Tijdens de Broedcafés pakken we samen de handschoen op en halen een houdbare samenleving dichterbij. Elke editie dragen we aan de hand van een inspirerend(e) initiatief, ondernemer of activist, diréct bij bij aan een kringloopeconomie, een lokaal voedselsysteem of, in dit geval, aan sterke buurten en schone lucht. 

We zijn altijd op zoek naar initiatieven voor volgende Broedcafés. Drijf jij of ken jij een inspirerend initiatief voor een houdbare samenleving? Laat het ons weten!

Lees hier het het verslag van Broedcafé #2

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!