Sluiting werkcafé Haarlem

Na het eerste coronajaar keken wij met een positieve blik naar 2021. Maar ook in 2021 konden we helaas niet om corona heen, waardoor wij nu hebben moeten besluiten om het LaatBloeien werkcafé in Haarlem als flex-werkplek te sluiten.

Het is een moeilijk besluit geweest en we hadden het graag anders gezien; we hebben zoveel liefde in deze fijne plek gelegd. Maar op dit moment is het voor ons onder deze omstandigheden niet mogelijk om LaatBloeien Haarlem open te houden. De situatie is te onzeker en de verliezen zijn te groot geworden. We focussen ons daarom nu op onze locatie in Rotterdam.

Wel blijven we LaatBloeien Haarlem verhuren voor vergaderingen en events. Mocht je hier meer over willen weten, vraag ons dan naar de mogelijkheden. En heb je ideeën om verdere invulling te geven aan deze plek, of zou je die misschien wel als vaste kantoorruimte willen delen met anderen, dan gaan we daar graag met je over in gesprek. Laat van je horen alsjeblieft.

Ben je nog in het bezit van een strippenkaart? Via haarlem@laatbloeien.nl kan je een restitutie aanvragen voor het resterende aantal dagen.

We willen je hartelijk danken voor het vertrouwen, je bijdrage aan de sfeer en levendigheid, en de dagen dat je bij ons hebt gewerkt.

Vergaderruimte (8p)

Grote vergaderruimte voor maximaal 8 personen.

  • € 250,- per 8 uur

Reserveren

focusruimte (2p)

Vergaderruimte voor maximaal
2 personen.

  • € 125,- per 8 uur

Reserveren