LIVESTREAM JOUW
EVENT OF WEBINAR
BIJ LAATBLOEIEN

Boek één van onze studio’s voor een
professionele
full HD online uitzending
van jouw workshop, keynote, vergadering,
hackathon of online masterclass.

Boek jouw online event

Evenementen, bijeenkomsten, congressen, boekpresentaties, debatten, talks. Zomaar enkele voorbeelden van evenementen die on hold staan of zelfs helemaal afgelast zijn. Enorm zonde van al het voorwerk én een gemiste kans om elkaar te inspireren en te ontmoeten. Wij geloven er namelijk in dat we elkaar juist nú veel te vertellen hebben en dat het belangrijk is om het momentum niet te verliezen.

Kortom, stop met het annuleren van je sprekers en verras je bezoekers, stakeholders of medewerkers met een full HD webinar of livestream van jouw evenement! Zonder publiek, maar met een ongekend bereik en geweldige impact.

LAATBLOEIEN
bROADCAST
STUDIO’s

Speciaal voor dit doel heeft LaatBloeien Rotterdam haar evenementenruimte omgebouwd tot een professionele broadcast studio. Hier verzorgen we samen met Valomedia uiteenlopende producties, waarbij volledige ontzorging en een unieke online-ervaring centraal staan.

 

Benieuwd naar de
mogelijkheden voor
jouw organisatie?

Nog niet zo bekend met een online evenement hosten? Geen probleem, wij denken graag mee over een passende agenda of een aansprekend format.
Plan vrijblijvend een belafspraak en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van:

Plan een belafspraak