LaatBloeien-impact-lunch

The Impact Lunch

LaatBloeien
22.11.2019
12:30 uur
Rotterdam
Prijs € 7,50

Laat je netwerk bloeien tijdens The Impact Days

Aansluitend op het event ‘Breng de changemaker in jou tot bloei!’ in samenwerking met Starters4Communities organiseren we een lunch voor bezoekers van The Impact Days die zich tussendoor de activiteiten even willen opladen. Laat je netwerk bloeien en doe nieuwe energie op tijdens een gezonde buffet lunch!

The Impact Days zijn de drie dagen in het jaar waarin Nederland sociaal ondernemerschap ontdekt, viert en versnelt. Tijdens inspirerende evenementen door het hele land worden alle plekken zichtbaar gemaakt waar gebouwd wordt aan een duurzame en eerlijke wereld.

De groeiende beweging van sociaal ondernemerschap

In heel Nederland wint sociaal ondernemerschap terrein. Bij deze ondernemers is geld verdienen geen hoofddoel, maar een middel om de wereld een beetje beter te maken. In elk dorp en elke stad zijn deze ondernemers bezig met het oplossen van een ecologisch of maatschappelijk probleem; van het verbeteren van afvalstromen en het verduurzamen van de zorg tot het aanbieden van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo zorgen zij ervoor dat de wereld eerlijker, duurzamer en slimmer wordt ingericht. Om de transitie naar dit soort ondernemerschap samen te ontdekken, vieren en versnellen, is The Impact Days in het leven geroepen. Meer weten? www.theimpactdays.nl

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!