Stageplaats

Stagiaire Marketing & Communicatie gezocht.

Wil jij groeien als professional én werken aan een betere wereld? Kom dan stage lopen bij LaatBloeien!

Over LaatBloeien
LaatBloeien is in korte tijd van een online blog doorgegroeid naar een werkcafé in Haarlem en een co-working space in Rotterdam. Onze locatie in Rotterdam is onlangs geopend en is de nieuwste impact hub van de stad die moet uitgroeien tot dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. LaatBloeien is dus een broedplaats voor iedereen die zich wil inzetten voor een betere wereld. Bij ons komen koplopers, innovators en ondernemende professionals samen. Zo maken we de samenleving van de toekomst zichtbaar. Onze co-working space is gevestigd in een van de meest iconische gebouwen van Rotterdam, met uitzicht op het hofplein en met de luchtsingel in onze achtertuin.

Functieomschrijving en werkzaamheden
LaatBloeien mag gezien worden en om ons daarbij te helpen zoeken we een marketing communicatie collega die samen met ons team de propositie voor de locaties en evenementen van LaatBloeien gaat laden/ activeren via verschillende mediakanalen. Als marketing communicatie stagiair heb je bij ons een divers takenpakket en zal geen dag hetzelfde zijn. Je krijgt veel vrijheid om jouw ideeën te presenteren en uit te voeren en wij zullen jou daarin de juiste begeleiding bieden. Enerzijds creëer je verschillende marketing campagnes, activaties en help je bij de organisatie van evenementen. Anderzijds maak je content voor social media, website en de nieuwsbrief.

Herken jij jezelf hierin? Jij:
– Hebt affiniteit met marketing, communicatie en social media
– Bent student Marketing, Communicatie of Commerciële Economie
– Beheerst de Nederlandse taal uitstekend, ook in geschrift
– Bent creatief en denkt in oplossingen
– Kunt goed organiseren en praktisch denken
– Bent op de hoogte van wat er speelt op het gebied van sociaal/duurzaam ondernemen

Je komt terecht in een klein (maar gezellig) team op de hoofdlocatie in Rotterdam. Vanuit deze locatie besturen wij de online kanalen, aanvragen en evenementen voor beide locaties.

Wij bieden jou:
– Een kans om jezelf te ontwikkelen en veel ruimte voor eigen initiatief en creatie
– Een open cultuur
– Goede begeleiding
– Eerlijke fairchain koffie
– Een gezonde lunch
– Een mooie stagevergoeding
– Vrijdag/donderdagmiddag borrels

Sluit je bij ons aan en verras ons met een sterke openingsquote waarom we jou in ons team moeten aannemen! Stageperiode is in overleg met jou, vanaf februari is er weer beschikbaarheid in ons team.

Stuur je sollicitatie of vragen naar: hallo@laatbloeien.nl t.a.v. Amber Steenbergen.

 

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt!