Interactieve sessie

De kunst van soft selling

Locatie: Het Podium
24-10-2023
16.30-17.44
€ 0

Een workshop speciaal ontworpen voor mensen die niet van verkopen houden, maar de kunst van zachte overtuiging willen beheersen.

Krijg je jeuk van de gedachte aan traditionele verkoopmethoden? Als je je niet wilt voelen als een tweedehands autoverkoper, dan is hier de perfecte oplossing voor jou. Kom langs bij “The Art of Soft Selling,” een workshop speciaal ontworpen voor mensen die niet van verkopen houden, maar de kunst van zachte overtuiging willen beheersen.

In workshop leer je:

  • De superkracht van aandachtig luisteren.
  • Het Neuro-Linguïstisch-Programmeren communicatiemodel
  • Hoe je moeiteloos een “Ja” kunt krijgen met behulp van het 6-vragen framework.
  • De 4 belangrijke taalpatronen die besluitvorming sturen.
  • De 3 veelvoorkomende valkuilen van verkoop zonder druk vermijden.

Deze workshop heeft uitstekende feedback ontvangen, met deelnemers die een opmerkelijke N.P.S.-score van 80 en een gemiddelde beoordeling van 9,1/10. De host Willem van Uijen kent het ongemak dat velen voelen bij traditionele verkoopmethoden en zal je begeleiden naar een authentieke, comfortabele benadering van overtuiging. Of je nu een projectidee aan een collega verkoopt, je bedrijf aan investeerders probeert te pitchen, of broccoli aan je vijfjarige probeert te slijten; deze technieken zijn extreem praktisch.

Leer de techniek van zachte overtuiging en hoe je gesprekken positief kunt beïnvloeden, terwijl je trouw blijft aan jezelf. Zeg vaarwel tegen trucs en hallo tegen effectieve, Soft Selling. 

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!