Purpose Day

Purpose Day: Globaal of Lokaal?

Locatie: Laatbloeien
Woensdag 22 juni 2022
15.00-21.00 uur
€ 175,00

Heb je de hele wereld nodig om de wereld te redden?

Woensdag 22 juni 2022 | 15.00-21.00 uur

Globaal of lokaal? – Heb je de hele wereld nodig om de wereld te redden?

Iedere ondernemer begint met dat idee. Dat idee dat de wereld zal veroveren. Of zal veranderen. Liefst ten goede. Vele ideeën sneuvelen onderweg. Sommige ideeën blijven overeind staan. En maar heel enkele groeien uit tot een wereldidee – wat heb je nodig om daar te komen. En wat leer je van je voorgangers? Die ondernemers die doorgingen. De vraag is: blijf je (veilig) lokaal met je idee, of lukt het je een wereld te winnen?

Is het idee van groei van jouw onderneming niet achterhaald inmiddels? Denk aan het thema ‘degrowth’, of heb je een wereld nodig om de wereld te redden? Het is de tegenstelling tussen lokaal ondernemen of globaal mensen/klanten vinden. Is groter beter? Maar geeft kleiner dan voldoende potentieel?

Op dit event spreken Mark Kulsdom, founder van The Dutch Weed Burger. Hij heeft een opmerkelijk verhaal over waarom hij begon, welke dilemma’s hij had om zijn bedrijf neer te zetten én is onlangs onderdeel geworden van het wereldwijde LiveKindly Collective. Hij heeft dus toch die stap naar opschalen gemaakt. Waar helpt die stap hem en wat zijn de ambities?

Naast Mark spreekt X van de Vegetarische Slager. Zij zijn inmiddels al een tijd onderdeel van Unilever. Kun je als idealistisch bedrijf nog steeds je eigen weg gaan, of wordt je toch opgeslokt door andere belangen? Hoe blijf je overeind als (wereld)merk en waar heeft het vele water bij de wijn je idealen weggespoeld?

Naast beide sprekers gaan we via ‘break-outs’ met eigen vragen en dilemma’s aan de slag als het gaat om jouw eigen betekenisvol ondernemen. Wat zijn je ambities? Wat is jouw idee waard? Waar ga jij voor en welke impact wil je maken? Voor welk ideaal wil jij werken?

Het event start om 15.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Voldoende tijd om elkaar te ontmoeten, te eten, concreet te worden, perspectieven te zien.

Bij je ticket inbegrepen:

– Toegang tot inhoudelijk programma en break out sessie’s.

– Koffie, thee en infused water arrangement

– Vegan zoete snack

– Plantaardig diner in buffetvorm verzorgd door Jack Bean

– Ontmoetingsborrel inclusief hapjes en drankjes na afloop in het Werkcafé van LaatBloeien

– Blijvend toegang tot de LaatBloeien impact community

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!