Lezing

Plug Me In Project

Locatie: Het Podium
30-06-2022
13:00-14:00
€ 0

Ik reed in 3,5 jaar naar Australië in een elektrische auto zonder geld

Luister samen met ons naar Wiebe Wakker, die vertelt over zijn avontuur. Hij reed zonder met elektrische auto en zonder geld naar de andere kant van de wereld. Deze uitdaging ging niet alleen om het promoten van duurzame mobiliteit maar monde uit in een gigantisch avontuur waar hij ook voor veel problemen kwam te staan. In zijn presentatie vertelt Wiebe hoe hij omging met deze uitdagingen, wat hij geleerd heeft over doorzettingsvermogen en samenwerking en hij bleef doorgaan in situaties die anderen tot wanhoop zouden drijven.

Over Wiebe Wakker

Wiebe Wakker is een duurzame avonturier, bekend van zijn reis in een elektrische auto van Nederland naar Nieuw-Zeeland. Met zijn project ‘Plug Me In’ wilde Wiebe kennis overbrengen, inspireren en de transitie naar een duurzame toekomst versnellen.

Zijn reis duurde 1222 dagen en ging kriskras door 34 landen, helemaal mogelijk gemaakt door honderden vreemdelingen die hem en zijn elektrische Blue Bandit energie gaven om zo de andere kant van de wereld te bereiken.

Wiebe verteld over wat hem bewoog dit avontuur aan te gaan, hoe hij omging met verschillende uitdagingen tijdens de reis, wat hij leerde van honderden mensen uit verschillende culturen en inspireert met motiverende lessen die hij leerde onderweg.

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!