Rotterdam

Glowup! Eindviering

Locatie: Podium en Werkcafé
30-01-2023
18:30-21:00
€ Gratis

Tijdens dit event vertellen de Glowuppers over hun ervaringen van de afgelopen maanden. Zij gaan vertellen over wat zij hebben meegemaakt tijdens het programma en de trainingen, welke skills zij hebben opgepakt en welke persoonlijke groei zij hebben gehad.

Wil jij als community member van Laatbloeien weten wat Glowup nou eigenlijk inhoud? Kom dan naar ons eindevent en ontmoet de volgende generatie impactmakers!

Tijdens dit event vertellen de Glowuppers over hun ervaringen van de afgelopen maanden. Zij gaan vertellen over wat zij hebben meegemaakt tijdens het programma en de trainingen, welke skills zij hebben opgepakt en welke persoonlijke groei zij hebben gehad. Het volledige programma zal op de dag zelf worden verteld. Aan het einde van de dag is er tijd om gezellig van een hapje en een drankje te genieten en te praten met de Glowuppers, de coördinatoren, trainers en de rest van de gasten.

Inloop is vanaf 18:30, het event zal om 19:00 officieel beginnen dus wees er op tijd bij!

Het thema van de eindviering is: Phoenix.

Wij hebben een dresscode en zouden het leuk vinden als u als gast hier aan meedoet. De dresscode bestaat uit de kleuren: zwart, wit, oranje, geel of rood.

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!