Rotterdam

Crowdforce #16 - Mobiliteit

Locatie: Het Werkcafé
28-09-2022
19.00-22.00
€ Gratis

Crowd Force Rotterdam is dé crowdsourcing katalysator voor Rotterdamse initiatieven die de komende tijd van de grond komen of belangrijke stappen gaan maken.

Grote kans dat je R’damse Nieuwe kent via Crowd Force. Dit is een van de bekendste en langst bestaande evenementen van Rotterdamse Nieuwe. Waarom het zo’n succes is? Omdat Rotterdamse ondernemingen door de crowd (jij dus!) vanuit heel veel disciplines worden geholpen met een hulpvraag. Niet door zomaar advies te droppen maar onder begeleiding van een tafelhost en met een duidelijke structuur zodat ondernemers echt nieuwe inzichten krijgen om weer een volgende stap te zetten.

Wat gaan we doen?
In twee rondes van 45 minuten gaan de ondernemers in gesprek met het publiek (jou!) om hun concrete ondernemersvraag te bespreken. Tijdens de tafel sessies worden adviezen verzameld die de ondernemers verder moeten helpen.

Schaf nu je (gratis) ticket aan en help de ondernemers verder onder het genot van een drankje!

Met Crowd Force Rotterdam wil R’damse Nieuwe de Rotterdamse ondernemers een stap verder helpen. Crowd Force Rotterdam is dé crowdsourcing katalysator voor Rotterdamse initiatieven die de komende tijd van de grond komen of belangrijke stappen gaan maken. Tijdens deze vijftiende editie vallen alle ondernemers binnen het thema duurzame samenleving. Acht geselecteerde ondernemers stellen zich aan je voor en stellen één concrete vraag. Jouw kennis, tips, creativiteit, netwerk of hulp kan hen helpen om de stappen te zetten die zij nodig hebben. Sluit je aan bij de crowd en help mee en ondersteun samen deze Rotterdamse initiatieven!

Rotterdamse Nieuwe

R’damse Nieuwe pakt de vraagstukken van de stad aan door jonge Rotterdammers te betrekken bij de ontwikkeling van de stad. Door nieuwe ideeën te matchen aan de juiste expertise. Door frisse koppen te connecten met de oude garde. En door onderbelichte thema’s zichtbaar te maken bij de besluitvormers van de stad.

https://rdamsenieuwe.nl/

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!