Lezing

Bakkie Impact: Opschalen

Locatie: Het Podium
29-03-2023
15:00-17:00
€ 0

Wanneer is het tijd om te schalen? En hoe doe je dat?

Het is weer zover! Het eerste Bakkie Impact van 2023 komt er aan!

Op 29 maart is er weer een Bakkie Impact. Het thema van deze editie is ‘Opschalen’. Want hoe kom je in de fase van opschalen? Welke concrete acties moet je daar voor nemen? Wanneer weet je dat je er bent? Wat zijn de valkuilen? Om deze vragen te beantwoorden gaan we met twee organisaties in gesprek die expert zijn op het gebied van opschalen.

Ten eerste zal Greyt het publiek te woord staan. Greyt is een bedrijf dat Chief Finance Officers detacheert bij bedrijven en zo zorgt dat dit bedrijf de juiste (financiële) stappen kan maken naar hun doelen. Maurik Jehee en Paulo Steverink zullen vanuit deze expertise hun ervaring met opschalen delen.

Generous Minds is ook van de partij. Generous Minds helpt bedrijven hun impact te vergroten door ze o.a. te helpen met opschalen, financiering en verduurzaming. Oprichter Ronald Beuk zal vanuit zijn visie het publiek te woord staan.

Dit Bakkie Impact zal plaats vinden bij het Podium van 15:00 tot 17:00. Op deze bruisende plek kijken we naar de toekomst voor het maken van die volgende stap van je bedrijf.

Inloop: 14:30

Aanvang programma:15:00

Einde programma en begin borrel: 16:30

Einde borrel: 17:00

Zoek op artikel

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij de community en ontvang de nieuwsbrief met artikelen, events en andere ontwikkelingen!