MKB Brandstof

Een belangrijke realisatie van LaatBloeien is het bedrijf MKB Brandstof. De belangrijkste dienste van MKB Brandstof zijn: tanken, carwash en parkeren. En dat allemaal fiscusproof op één verzamelfactuur. Maar MKB Brandstof slaat ook een nieuwe weg in.

MKB Brandstof beweegt

MKB Brandstof beweegt ondernemers. Het bedrijf helpt ondernemers hun stip aan de horizon – een idee, een ideaal een ambitie – dichtbij te halen. Ondernemers bouwen aan Nederland. En MKB Brandstof wil hun impact versterken door ondernemers de volle vrijheid te geven. Hoe creëert MKB Brandstof die vrijheid?
Door gedoe weg te nemen. Met de bestaande diensten op het gebied van tanken, carwash en parkeren. Met handige apps. Met fiscaal juridisch advies rond mobiliteit, waar iedere gebruiker van MKB Brandstof gratis toegang toe heeft.

MKB Brandstof inspireert

En daarnaast creëert MKB Brandstof ook een voedingsbodem waarop ondernemers elkaar kunnen inspireren, van elkaar kunnen leren en nieuwe wegen kunnen verkennen. Door eerlijke verhalen van ondernemers te delen in de vorm van blogs, interviews en podcasts. En met een radioprogramma, dat draait om vooruitgang van ondernemers en van de samenleving. Waarin je als luisteraar aanschuift bij een gesprek dat je aan het denken zet; dat beweegt en motiveert.

MKB Brandstof verbindt

MKB Brandstof staat voor een manier van denken. Een denken dat uitgaat van  groei, van blijven investeren in jezelf – vanuit eigen drijfveren en idealen. MKB Brandstof daagt je uit om anders te denken en meer te doen voor je bedrijf, voor de samenleving, en voor andere ondernemers. Om elkaar actief te helpen.

MKB Brandstof wil Nederland sterker maken. Dit doen we op de volgende manieren:

Door ondernemers sterker te maken

We nemen gedoe weg bij ondernemers met onze diensten. En we inspireren ze met onze content: inspirerende blogs, interviews en podcasts.

Door sociale bedrijfsvorming uit te dragen

MKB Brandstof wil inspireren door zich te manifesteren als mensgericht en betekenisvol bedrijf. Met maatschappelijke impact en gericht op de lange termijn.

Door tegengewicht voor multinationals te organiseren

Om multinationals en overheden niet het spel te laten bepalen, realiseert MKB Brandstof krachtbundeling aan de vraagzijde van de  markt. Krachtbundeling tussen ondernemers en particulieren, die samen sterk staan tegenover de grote spelers. Het sterker maken van zelfstandige pomphouders past binnen deze ambitie. Op naar een nieuw economisch economisch ecosysteem waarin vraag en aanbod elkaar vinden in volmaakt evenwicht!

Door de transitie naar een olievrije wereld te versnellen

MKB Brandstof wil de instapdrempels voor elektrisch rijden wegnemen en de overstap naar openbaar vervoer stimuleren. De inzet? Nederland olievrij in 2035 in plaats van in 2050.

Door autobezit terug te brengen

MKB Brandstof wil onze afnemers op termijn onderling mobiliteit laten uitwisselen. Minder auto’s betekent: een grotere leefbaarheid en een kleinere ecologische voetafdruk.

Als je meer wilt weten over MKB Brandstof, kijk dan op
www.mkb-brandstof.nl.