LaatBloeien zoekt host: reageren t/m 2 januari 2019

LaatBloeien zoekt host werkcafé

LaatBloeien is een inspiratieplatform. Online op www.laatbloeien.nl word je in een flits bijgepraat over goede ideeën en mooie initiatieven die een duurzame samenleving dichtbij brengen.

Offline openen wij eind januari de deuren van ons werkcafé in Haarlem: een werk-, broed-, en groeiplaats voor zzp’ers met een groen hart en sociale idealen. Hier huur je per uur of dag een werkplek, inclusief lekker lokaal en duurzaam eten en drinken.

Lijkt het je wat? Dan hebben wij een toffe deal voor februari:

Kom 1 dag in de week als host onze werkstek versterken, en dan krijg je een gratis werkplek voor de overige 4 dagen om aan je eigen bedrijfje te werken.

Wij zoeken nog 2 hosts voor februari, één voor de maandag en één voor de donderdag.

Als host help je mee:

  • Met je ideeën!

Denk mee over hoe we van ons werkstekje een prachtig bloeiplekje kunnen maken. Vanuit sociaal en duurzaam ondernemerschap.

  • Met je aanwezigheid!

Een goed koffietje zetten, met de koffiedrab de zwammen laten groeien, die weer verwerken in de lunch. En meer van dat soort gein.

  • Met je talenten!

Wil jij als gastredacteur LaatBloeien-artikeltjes schrijven? Ben je een duurzaam do-it-yourself wonder? Ben je creatief met eten? Ben je een organisatorisch mastermind? Dat is allemaal welkom.

Wij geloven dat iedereen mooie dingen mee brengt, en willen onze hosts de ruimte geven om die in te zetten.

Interesse?

Wil je meteen reageren, of heb je nog vragen, mail Imre: imre@laatbloeien.nl.

Voeg bij je reactie je cv of een link naar je website toe en geef kort aan waarom je het ziet zitten en of je horeca skills hebt. Reageren kan tot en met 2 januari 2019. Op 8 januari 2019 plannen we een kennismakingsgesprek in het LaatBloeien-werkcafé, op de Raamvest 29a in Haarlem. En als je host wordt, kan je op 11 januari 2019 meteen meedoen met de barista training!