LaatBloeien zoekt host

LaatBloeien zoekt host werkcafé

Het LaatBloeien Werkcafé in Haarlem is een werk-, broed-, en groeiplaats voor ondernemers met een groen hart en sociale idealen. Hier huur je per uur of dag een werkplek, inclusief lekker lokaal en eerlijk eten en drinken.

Spreekt dit je aan? Dan hebben wij een toffe deal:

Kom 1 dag in de week als host onze werkstek versterken, en dan krijg je een gratis werkplek voor de overige 4 dagen om aan je eigen bedrijfje te werken.

Als host help je mee:

  • Met je persoonlijkheid!

Word je blij van mensen en zij van jou? Onze gastvrouw/-heer is belangrijk voor positieve vibes en verbindt mensen makkelijk.

  • Met je aanwezigheid!

Een goed koffietje zetten,  lekkere smoothies maken en onze plantenwand laten bloeien, et cetera.

  • Met je talenten!

Ben je een duurzaam do-it-yourself-wonder? Ben je creatief met eten? Ben je een organisatorisch mastermind? Dat is allemaal welkom.

Wij geloven dat iedereen mooie dingen meebrengt, en willen onze hosts de ruimte geven om die in te zetten.

Interesse?

Wil je meteen reageren, of heb je nog vragen, mail of bel Imre (imre@laatbloeien.nl / 0624683678) of Jeske (jeske@laatbloeien.nl / 0646415979)

Voeg bij je reactie je cv of een link naar je website toe en geef kort aan waarom je het ziet zitten en of je horeca-skills hebt.

Over LaatBloeien

LaatBloeien begon als twitter-account, en is uitgegroeid tot het inspiratieplatform LaatBloeien.nl. Hier word je in een flits bijgepraat over goede ideeën en mooie initiatieven die een houdbare samenleving dichtbij brengen. Sinds februari zijn we ook offline actief met het LaatBloeien Werkcafé.