Laat maar Bloeien

Kinderen staren uit het raam en bedenken een mooiere wereld: ze zien vergezichten. Die blik wil LaatBloeien vasthouden, om van daar uit op zoek te gaan naar eenvoudige oplossingen voor grote verbeteringen. Hoe vind je die? Door nieuwsgierig te blijven, zoals die eigenwijze raamstaarders. Door de middenweg te vermijden en het gebaande pad te verlaten.

Wij zien dat onze samenleving vastloopt in logge en onrechtvaardige sociaaleconomische en politieke systemen. Als we deze systemen leren doorzien, kunnen we ze ook radicaal veranderen. Met hart en ziel halen wij vergezichten dichterbij. Wij gaan voor een eenvoudige en houdbare samenleving, met een rechtvaardige economie. Want als het beter kán, dan moet het ook beter.

Op deze website word je, in een flits, bijgepraat over vernieuwende initiatieven en inzichten. Van sociaaleconomische initiatieven tot inspiratie voor een democratie die wérkt. Daarnaast ontwerpt en realiseert LaatBloeien eigen oplossingen: van een coöperatie van groeiondernemers tot het investeren in Hyperloop-technologie.

LaatBloeien is er voor iedereen die vergezichten dichtbij wil halen. Geloof jij óók in praktische oplossingen die ontstaan vanuit grote idealen? Volg dan LaatBloeien.nl of @LaatBloeien, en laat je inspireren!

Meer lezen

Doel van LaatBloeien
Visie van LaatBloeien